Kinelink Moovee

înseamnă inovare prin creativitate, exprimare neîngrădită, pasiune pentru film și studiul tehnicilor cinematografice. Echipa noastră însumează toate serviciile de care tu ai nevoie pentru a țese povestea vizuală pe care tu ți-o imaginezi.

Misiunea Kinelink Moovee este de a ajuta oamenii să-și transpună viziunea în realitate. Cum vom reuși asta? Folosind tehnici video si cinematografice profesionale moderne. Totodată, ne propunem să stimulăm tinerele generatii să se educe, să se exprime si să-si valorifice întregul potential creativ, oferindu-le o bază materială specializată si resurse educationale.

Scopul nostru este sa le oferim clientilor servicii de calitate superioară, bazandu-ne pe dezvoltarea unei relatii de respect si incredere, utilizand tehnologii avansate, inovatoare. Vom incerca sa tinem pasul cu ultimele tendinte in domeniu, Suntem dornici să ținem pasul cu toate tendințele in domeniu, fiind intr-o continua dezvoltare si comportandu-ne ca adevarati profesionisti. Ne vom imbunatati performantele continuu, utilizand la maximum capacitatea noastra creativa si mijloacele tehnice de care vom dispune.

Obiectivul principal al Kinelink Moovee este de a aduce valoare adăugată produselor oferite prin folosirea unor mijloace si tehnici cinematografice - planificare si organizare, scenariu si regie profesionale, instrumente specifice, compozitie, structură si personal profesionist. Totodată, obiectivul pe termen lung al Kinelink Moovee este reconfigurarea statutului de serviciu al productiei video locale, prin îmbunătătirea calitătii continutului video oferit si transformarea acestuia fie într-o creatie artistică, fie într-un mijloc comunicational complex, capabil să satisfacă nevoi informationale, educationale si de amuzament.